مقالات تخصصی برق

نورپردازی داخلی ساختمان چیست؟

نورپردازی داخلی ساختمان چیست؟

نورپردازی داخلی ساختمان:

منظور از نورپردازی داخلی (interior lighting) طراحی و به کار بردن درست منابع نوری در جهت خلق فضاهای دکوراتیو مد نظر است. این کار جدا از روشنایی فضا، موجب بهتر و زیباتر شدن فضای داخلی ساختمان نیز می‌شود. نورپردازی ساختمان را می‌توان در دو دسته کلی نورپردازی اصلی و فرعی دسته بندی کرد. در نورپردازی اصلی هدف روشن کردن فضای خانه و نورپردازی فرعی به منظور زیبا سازی فضاهای دکوراتیو خانه به کار می‌رود. برای نورپردازی داخلی یک ساختمان و ایجاد یک فضای زیبا و دلنشین باید مهارت طراحی بالایی داشت زیرا نورپردازی بخش جدایی ناپذیر معماری و دکوراسیون داخلی محسوب شده و در صورتی که اصول اجرا نشود سایر ابعاد طراحی داخلی اعم از انتخاب و چیدمان مبلمان رنگ و… به چشم نمی‌آید. همچنین رعایت اصول و آگاهی از نحوه سازماندهی نورپردازی نکته‌ای بسیار مهم و حائز اهمیت است. از آنجا که همه قسمتهای خانه از اهمیت یکسانی برخوردارند و بنا به سلیقه هرکس نظر متفاوت در این باره دارد بنابراین طراح باید بهترین عملکرد خود را برای طراحی نورپردازی به نمایش بگذارد. هزینه‌های نورپردازی داخلی شامل مجموعه وسایل و تجهیزات مورد نیاز جهت نورپردازی داخلی، اجرت برق کار و هزینه تجهیزات نورپردازی داخلی می‌باشد. اگر قصد آشنایی بیشتر با نورپردازی داخلی ساختمان دارید در ادامه همراه ما باشید.

نورپردازی یکی از عناصر طراحی داخلی است که اغلب نادیده گرفته می‌شود. اما، زمانی که آن را در نظر می‌گیرید، عدم وجود نور مناسب می‌تواند تاثیر فوق العاده‌ای بر فضای شما داشته باشد. نورپردازی می‌تواند روحیه شما و حتی اندازه کلی یک فضا را تحت تاثیر قرار دهد، به همین دلیل است که یک عنصر ضروری برای هر طرح و طراحی است. نورپردازی داخلی ساختمان می‌تواند فضای اتاق شما را به شدت تغییر دهد، می‌تواند رنگ‌های استفاده شده در دکوراسیون شما را بهبود بخشد و حتی می‌تواند در علامت گذاری مناطق مختلف خانه شما مفید باشد. اساساً، سه نوع نورپردازی وجود دارد که طراحان برای ایجاد سبک و عملکرد استفاده می‌کنند که شامل نورپردازی عمومی، نورپردازی وظیفه و نورپردازی تاکیدی می‌شود.

 

نورپردازی داخلی ساختمان

به عبارت ساده، نور عمومی اتاق را قابل مشاهده می‌کند و قسمت اعظمی از منطقه را روشن می‌کند. نورپردازی وظیفه‌ای نوعی نورپردازی است که برای تسهیل کارهای دور و نزدیک، مانند مطالعه، کار بر روی سرگرمی‌ها یا صنایع دستی، یا تهیه غذا استفاده می‌شود. و در نهایت از نورپردازی تاکیدی برای تغییر حال و هوای فضای شما استفاده می‌شود. این نورپردازی برای ایجاد محیط درام با رساندن نور به یک نقطه کانونی در اتاق استفاده می‌شود و به طور کلی یکی از سخت‌ترین انواع نور برای ایجاد درست است. این مقاله پر از نکات طراحی است که به شما کمک می‌کند یاد بگیرید چگونه محیط داخلی خانه خود را به درستی روشن کنید.

برای اینکه فضای خود را به درستی روشن کنید، ابتدا باید تمام موقعیت‌های احتمالی را که از آن اتاق خاص استفاده خواهید کرد و اینکه چگونه نور مورد نیاز است را تصور کنید. خود را در هر سناریو تصور کنید و به این فکر کنید که نور شما از کجا خواهد آمد. به عنوان مثال در اتاق نشیمن سعی کنید عملکرد آن فضا و در ساعات مختلف روز را مجسم کنید. آیا مهمانان شما پس از پذیرایی از شام به اتاق نشیمن بر می‌گردند؟ آیا در صندلی اتاق نشیمن مورد علاقه‌تان وقت خود را به خواندن یک کتاب می‌گذرانید؟ همه این سناریوهای مختلف به انواع خاصی از نورپردازی نیاز دارند. هنگامی که نحوه استفاده از فضای خود را مشخص کردید، می‌توانید به انتخاب نوع نور و وسایل روشنایی که نیاز دارید ادامه دهید.

اهمیت نورپردازی در گذشته:

با بررسی گذشته‌های دور به این نتیجه خواهیم رسید که در آن زمان نیز نورگیر بودن فضای منازل امری مهم بوده است اما امروزه نورپردازی منازل تنها جنبه روشنایی ندارد و موجب هرچه ظریفتر به نظر رسیدن فضای خانه‌ها نیز می‌شود. نکته‌ای که در طراحی نورپردازی داخلی منازل مهم است این است که نوع پروژه اهمیت چندانی ندارد بلکه موضوع مهم در این امر ترکیب دانش نورپردازی با هنر و سلیقه طراح است. طراح باید درکی درست و عمیق از تاثیر نور بر محیط داشته باشد و به خوبی آگاه به چگونگی واکنش نور به سطوح مختلف باشد.

نورپردازی داخلی

شما کاربران گرامی اگر برای اجرای نورپردازی داخلی ساختمانتان نیاز به خرید چراغ دکوراتیو دارید اینجا کلیک کنید.

ارزشی که نورپردازی می‌تواند به معماری ساختمان ببخشد:

نورپردازی نقشی حیاتی در تجربه و درک مردم از معماری دارد. ساختمان‌ها و سازه‌ها چه به صورت طبیعی و چه مصنوعی روشن شوند، نور وسیله‌ای است که به ما این امکان را می‌دهد زیبایی‌های ساختمان‌های اطراف خود را ببینیم و از آنها لذت ببریم. نورپردازی می‌تواند ارزش احساسی را برای معماری به ارمغان بیاورد. بدون نور، معماری کجا خواهد بود؟ آیا باز هم همان تأثیر را خواهد داشت؟ نه، نمی‌شود. چه نور روز باشد و چه نور مصنوعی، نور توجه را به بافت‌ها، رنگ‌ها و فرم‌های فضا جلب می‌کند و به معماری کمک می‌کند تا به هدف واقعی خود دست یابد. بینایی مهم‌ترین حسی است که از طریق آن از معماری لذت می‌بریم، و نور، نحوه درک ما از معماری را بیشتر می‌کند.

برای ایجاد تعادل موفق بین نور و معماری، مهم است که سه جنبه کلیدی نورپردازی معماری را به خاطر بسپارید: مورد اول زیبایی شناسی، مورد دوم عملکرد، و مورد آخر کارایی. زیبایی شناسی جایی است که طراحان و معماران بر تأثیر عاطفی که تعادل نور و معماری بر ساکنان می‌گذارد تمرکز می‌کنند. اینجا جایی است که طراحان تعیین می‌کنند که می‌خواهند مردم هنگام قدم زدن در یک فضا چه احساسی داشته باشند. این جنبه به ویژه برای مکان‌های خرده فروشی مهم است. نورپردازی بیرونی باید مصرف کننده را به سمت خود بکشاند و نورپردازی داخلی باید هنگام عبور از درها علاوه بر نمایش محصول، آنها را به خود جلب کند.

جنبه دوم یعنی عملکرد را نمی‌توان نادیده گرفت. ما می‌خواهیم نورپردازی به‌گونه‌ای خاص به نظر برسد، اما باید مطمئن شویم که مهم‌ترین هدف خود، کمک به دیدن ما را برآورده می‌کند. مناطق باید روشن باشند تا ساکنان هنگام حرکت در یک اتاق یا کل ساختمان احساس امنیت کنند. آنها باید بتوانند کف و دیوارهای اطراف خود را ببینند، که باید احساس اطمینان ایجاد کند.

جنبه نهایی در عصر امروزی ساختمان کارایی است که بسیار مهم است. ایجاد یک چیدمان نورپردازی خیره کننده یک چیز است، اما ایجاد یک چیدمان نفس گیر که در مصرف انرژی نیز فوق العاده کارآمد باشد، چیز دیگری است. این را می‌توان با اطمینان از رسیدن بیشتر نور به هدف و هدر رفتن نور کمتر انجام داد. کاهش میزان هدر رفتن نور باعث کارایی ساختمان می‌شود. یک راه آسان برای این کار نصب LED به جای لامپ فلورسنت است. به دلیل این فناوری، به دلیل ماهیت جهت دار LED ها، نور کمتری در LED ها نسبت به فلورسنت هدر می‌رود.

چگونه نورپردازی و معماری به یکدیگر کمک می‌کنند:

قبل از اینکه به چگونگی تأثیر نور و معماری بر روی یکدیگر بپردازیم، مهم است که دسته بندی‌های اصلی ساختمان ها و آنچه که هر کدام با نورپردازی سعی در انجام آنها دارند را بشناسیم. گروه اول ساختمان‌های عمومی شامل زمین‌های ورزشی، کتابخانه‌ها، بیمارستان‌ها و غیره می‌شود. این نوع ساختمان‌ها بیشتر به تامین نور مناسب برای انجام وظایف و انواع رویدادها می‌پردازند. رویدادهای ورزشی مانند فوتبال و بیسبال به نور مناسب نیاز دارند تا بازیکنان حاضر در زمین بتوانند ببینند و تماشاگران بتوانند زمین را ببینند. همچنین برای زمانی که تماشاگران به صندلی‌های خود می‌روند و برمی‌گردند و در بقیه فضای استادیوم حرکت می‌کنند نیز مهم است. این مفهوم در مورد کتابخانه‌ها و بیمارستان‌ها یکسان است. در کتابخانه‌ها، ساکنان باید نور مناسبی برای خواندن، نوشتن و یافتن کتاب‌ها در قفسه‌ها داشته باشند، در حالی که بیمارستان‌ها به نور بالا برای پزشکان و پرستاران نیاز دارند تا بتوانند وظایف خود را با موفقیت انجام دهند.

گروه دوم ساختمان‌های رسمی عمدتاً از انبارها و ساختمان‌های اداری تشکیل شده است. نگرانی مهم آنها در مورد روشنایی، کارایی است. با مصرف انرژی زیاد این املاک، آنها نمی‌توانند هزینه زیادی را برای روشنایی و برق مصرفی آن خرج کنند. و با توجه به روند رو به رشد ساختمان های سبز، داشتن نورپردازی کم مصرف و پایدار مهم است.

گروه سوم و آخر ساختمان‌های تخصصی شامل موزه‌ها، تئاترها، سینماها و غیره است. آنها به تقویت ظاهر فضاها و عناصر معماری توجه دارند. وقتی مردم برای دیدن یک نمایش یا کنسرت به تئاتر می‌روند، انتظار تجربه ای را قبل از شروع نمایش دارند. آنها می‌خواهند یک لوستر زیبا را در لابی ببینند، دیوارکوب‌های مجلل که راهرو را تا صندلی‌هایشان روشن می‌کند، و اطراف صحنه برای برجسته کردن مجسمه‌ها، ستون‌ها و دیگر ویژگی‌های معماری روشن شود.

نورپردازی مرزهای فضایی:

برای تقویت عناصر معماری و برانگیختن احساسات، درک مرزهای فضایی و نحوه نورپردازی مناسب آنها مهم است. به عنوان مثال، برای افزایش مرزهای عمودی، نور باید به سمت سطوح دیوار هدایت شود. اگر دیواری وجود دارد که بافت متفاوتی دارد، یا به سادگی دیواری وجود دارد که ساکنان باید بیشتر از دیگران به آن توجه کنند، وال واشر یک ابزار عالی است. این محصول توجه را به دیوار جلب می‌کند و آن را به عنوان عنصر معماری خود به جای یک تکه از یک اتاق کامل جلوه می‌دهد. این چراغ را می‌توان در مکان‌های خرده فروشی برای جلب توجه بیشتر به نمایشگرهای دیواری استفاده کرد.

مرزهای افقی را می‌توان با نورپردازی کف و سقف برجسته کرد. با روشنایی کف، اشیا و سطوح عابر پیاده روشن می‌شود. این امر به ویژه در فضاهای تاریک مانند سالن‌های سینما و کنسرت اهمیت دارد. سطح نور محیط و تاکید به حدی کم است که نور کافی به کف نمی‌رسد، بنابراین نیاز به روشنایی کف دارد. اگر به درستی اجرا شود، می‌تواند به عنوان نورپردازی وظیفه و تاکیدی عمل کند. اگر نور در اتاق پخش شود، نورپردازی سقف می‌تواند یک استراتژی موفق باشد. این به ایجاد یکنواختی نور در سراسر اتاق کمک می‌کند و سطوح نور مناسب را بدون استفاده از نور مستقیم بر روی اشیاء فراهم می‌کند.

پس از روشن شدن مرزهای عمودی و افقی، مهم است که عناصر معماری نور را فراموش نکنید. ستون‌های نورپردازی، طاق‌ها، بافت‌ها و غیره می‌توانند توجه را از یک اتاق به‌عنوان یک کل دور کنند و چشم را وادار کنند تا روی عناصر معماری روشن‌شده تمرکز کند. در اتاقی پر از رنگ‌ها و عناصر معماری، گاهی اوقات دشوار است که مناطق خاصی را برجسته کنید. نور می‌تواند با آشکارتر کردن آن عناصر به حل این مشکل کمک کند. این تاکتیک را می‌توان برای کاربردهای نورپردازی داخلی و خارجی استفاده کرد.

انواع نورپردازی:

1: نورپردازی طبیعی:

برای نورپردازی طبیعی می‌توان از پنجره و یا نورگیرهای سقفی استفاده کرد کیفیت نور طبیعی از هر لحاظ از نور مصنوعی بالاتر بوده بنابراین با توجه به نورگیر بودن فضای منازل می‌توان با استفاده از انواع پرده‌ها از لحاظ جنس رنگ و… به میزان مورد نیاز و مطابق با خواست و سلیقه خود فضا را روشن نگه داشت برای بهره بردن هر چه بیشتر و بهتر از نور طبیعی در طول روز لازم است بر روی اندازه جهت‌های شمالی و جنوبی در زمان ساخت ساختمان دقت شود به طور معمول فضاهای جنوبی نسبت به فضاهای شمالی از تابش بیشتری نور خورشید در ساعات بیشتری از روز برخوردار هستند.

2: نورپردازی مصنوعی:

از آنجا که بهره بردن از نور طبیعی تنها در ساعات خاصی از شبانه روز میسر است بنابراین هنگام شب و در نبود نور طبیعی، لازم است از المان‌های روشنایی استفاده کنیم نورپردازی مصنوعی به روش موضعی، متمرکز و عمومی انجام می‌شود.

نورپردازی موضعی:

در این نورپردازی استفاده از ابزارآلات برق و روشنایی جهت روشن کردن فضای خاصی به کار می‌رود به بیان بهتر این نور تنها یک فضای مشخص و جدا از بقیه فضاهای ساختمان را روشن می‌کند.

نورپردازی عمومی:

نورپردازی عمومی بر خلاف نورپردازی موضعی نور را به صورت یکسان و یکنواخت در فضا پراکنده کرده و موجب روشنایی محیط می‌شود.

نورپردازی متمرکز:

نور پردازی متمرکز که به آن نور پردازی نقطه‌ای نیز گفته می‌شود مناسبترین نوع نورپردازی در طراحی داخلی و خارجی برای بیشتر در چشم بودن نقطه خاص از فضا محسوب می‌شود. این مدل نورپردازی باعث برجسته‌تر نشان دادن المان‌های مختلف در طراحی شده و موجب هرچه زیباتر به نظر رسیدن یک فضای کم اهمیت می‌گردد.

 

نورپردازی داخلی راه پله

در یک تقسیم بندی کلی روش‌های نورپردازی داخلی ساختمان به دو دسته طبیعی و مصنوعی تقسیم می‌شود.

نورپردازی داخلی هوشمند چیست؟

امروزه پیشرفت روز افزون علم و تکنولوژی تا نورپردازی هوشمند ساختمان‌ها نیز پیش رفته است. مکانیسم روشنایی هوشمند امکان کنترل و تنظیم روشنایی ساختمان را با استفاده از گوشی یا تبلت امکان پذیر ساخته است. کاربرد این نرم افزارها در کنترل شدت تغییر رنگ نور لامپ می‌باشد و این امر حتی در فضای دور از ساختمان مدنظر نیز ممکن شده است همچنین سیستم هوشمند موجب صرفه جویی در مصرف برق نیز می‌گردد بدین صورت که با این روش می‌توان از روشن ماندن لامپ‌های اضافی پرهیز کرده و میزان نور نیز قابل تنظیم است در نتیجه از نظر اقتصادی نیز به صرفه بوده و موجب کاهش هزینه‌های برق می‌گردد.

به طور کلی استفاده از سیستم نورپردازی هوشمند مزایایی را به دنبال دارد:

  1. پیاده سازی نورپردازی مدنظر به روش هوشمند آسان است.
  2. به وسیله لبتاپ یا تلفن همراه تا زمانی که خارج از محدوده منزل هستید می‌توان شدت و زمان روشنایی را کنترل کرد.
  3. نصب این سیستم موجب کاهش چشمگیر هزینه‌های مصرف برق می‌گردد.
  4. در این روش استفاده از کلیدهای لمسی امکان پذیر است.
  5. این سیستم به طور دائم مانتورینگ می‌شود، به همین جهت در صورت بروز هرگونه مشکل در سیستم، می‌توان خیلی سریع در جهت رفع آن اقدام کرد به همین دلیل هزینه‌های نگهداری و تعمیر تجهیزات روشنایی به طور چشمگیری کاهش می‌یابد.
  6. اجرای نورپردازی هوشمند در منازل تلفیقی از فناوری و هنر است و با بهره بردن از آخرین و جدیدترین تکنولوژی روز جهان اجرا می‌شود ساختمان‌های مجهز به این سیستم جزو مدرنترین و شیکترین ساختمان‌ها محسوب می‌شوند.

 

نورپردازی داخلی هوشمند

شما همراهان گرامی نفیس نور اگر برای اجرای سیستم هوشمند ساختمانتان نیاز به خرید کلید لمسی دارید کافیست به صفحه دسته بندی کلید و پریز فروشگاه ما مراجعه کنید.

نورپردازی در فضاهای متفاوت خانه:

1_ نورپردازی آشپزخانه:

در گذشته فضای آشپزخانه کاملاً خصوصی بود و تنها با یک لامپ روشنایی آن تامین می‌شد آشپزخانه‌های مدرن امروزی به دلیل در دسترس بودن سایرین در هر چه مدرن و جذابتر جلوه دادن فضای خانه نقش بسزایی دارند بنابراین طراحی نورپردازی آشپزخانه امری مهم است. درواقع شما با اضافه کردن لامپ‌های خیره کننده در دکوراسیون خودتان می‌توانید یک بعد جدید به آشپزخانه‌ی ساختمانتان بدهید. یکی از راه‌های انجام دادن این کار خرید چراغ‌های آویز سقفی و یا لوستر به عنوان چراغ آشپزخانه و استفاده از آنهاست. باتوجه به این موضوع که برخی از کارهایی که در محیط آشپزخانه انجام می‌شود خطرناک است و نیاز به تمرکز بالا دارد، نورپردازی داخلی صحیح در این محیط باعث افزایش ایمنی افراد نیز می‌شود. امروزه در طراحی کابینت آشپزخانه‌های مدرن معمولاً از شیشه استفاده می‌شود به همین دلیل می‌توان از نورپردازی نقطه‌ای برای زیباتر نشان دادن اشیاء درون آنها بهره برد همچنین لامپ‌هایی که در زیر کابینت استفاده می‌شوند فضای کانتر آشپزخانه را روشن می‌کنند و می‌توان کار مربوط به آماده کردن غذا را به راحتی روی آنها انجام داد.

نورپردازی داخلی آشپزخانه

2_ نورپردازی اتاق غذاخوری:

نورپردازی اتاق غذاخوری باید به گونه‌ای باشد که تمرکز اصلی روی میز غذاخوری باشد بدین منظور از نور عمومی برای روشن کردن فضای کلی اتاق بهره برده و از منبع نور متمرکز هم برای هر چه بیشتر جلب توجه کردن میز‌ناهار خوری استفاده می‌کنیم.

3_ نورپردازی پذیرایی یا اتاق نشیمن:

از آنجا که بیشتر ساعات روز اعضای خانواده در اتاق نشیمن سپری می‌شود و مکانی برای آرامش و کنار هم بودن، مطالعه کتاب، تماشای تلویزیون و یا پذیرایی از مهمانان خانواده محسوب می‌شود پس باید از روشنایی لازم برخوردار باشد. درواقع نورپردازی یک اتاق نشیمن بیشتر از آشپزخانه، اتاق غذاخوری و یا اتاق خواب اهمیت دارد. به عبارتی دیگر اتاق نشیمن یکی از اتاق‌هایی است که بیشتر از همه استفاده می‌شود و چون اکثر دورهمی‌ها و یا مهمانی‌های کوچک خانوادگی در آنجا برگزار می‌شود باید از دکوراسیون و نورپردازی به مراتب زیباتر و بسیار حرفه‌ای برخوردار باشد. در اتاق نشیمن علاوه بر اهمیت روشن بودن فضا داشتن دکوراسیون خاص و زیبا از اهمیت بالایی برخوردار است بنابراین استفاده از نور متمرکز به منظور برجسته‌تر کردن جزئیات فضای اتاق نشیمن مرسوم است. بسیار ضروریه که نورپردازی اتاق نشیمن به شما گرمی مورد نیاز را ارائه کند و نوع نورپردازی، لامپ یا چراغی که انتخاب می‌کنید بسیار مهم است. نگران نباشید، ما اینجا هستیم که در این راه شما را همراهی کنیم. امروزه هر اتاق نشیمن متفاوت هست و هر شخصی دیزاین و دکوراسیون منحصر به فردی را اجرا می‌کند. بعضی از افراد علاقه مند هستند که نورپردازی جذابی با استفاده از چراغ‌های آویز قابل تنظیم داشته باشند. برخی از افراد هم در تلاش هستند با خرید چراغ دیواری مدرن نورپردازی متفاوتی در اتاق نشیمن ساختمانشان اجرا کنند. همچنین در طراحی این فضا برای دکوراتیو کردن آثار هنری روی دیوار می‌توان از نورپردازی نقطه‌ای انواع چراغ دیواری استفاده کرد. استفاده از لوسترها که سالهاست مرسوم بوده، هنوز هم در طراحی دکوراسیون داخلی جایگاهی ویژه دارد. شیشه‌ها و کریستال‌های لوستر باعث پخش شدن هرچه بهتر و یکنواخت نور در فضای اتاق نشیمن می‌شود.

 

نورپردازی داخلی اتاق نشیمن

شما کاربران عزیز اگر برای اجرای نورپردازی داخلی ساختمان نیاز به خرید چراغ‌های دیواری دارید کافیست به صفحه دسته بندی چراغ دیواری مراجعه نمایید.

4_ نورپردازی سرویس بهداشتی و حمام:

نورپردازی در حمام و سرویس بهداشتی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است زیرا اغلب فضای کوچکی دارند و به دلیل نبود پنجره نمی‌توان از نور طبیعی برای روشن کردن فضا استفاده کرد. در این فضا انتخاب رنگ نور لامپ‌ها کاملاً سلیقه‌ای و انتخابی بوده و همین طور می‌توان از لامپ‌های مخفی که قابلیت تغییر رنگ دارند استفاده کرد. این لامپ‌ها برای زیباتر نشان دادن آیینه، کانتر، وان و… کاربرد دارند. همچنین آیینه با انعکاس نور فضای حمام و سرویس بهداشتی را زیباتر نشان می‌دهد. علاوه بر این از آنجا که فضای حمام و سرویس بهداشتی متراژ کمی دارند استفاده از نورهای مخفی در دیوارها، آینه‌ها، وان حمام و…می‌تواند یه مکان کاملاً معمولی را به فضایی زیبا و آرامش‌ بخش تبدیل کند. شما کاربران عزیز نفیس نور توجه داشته باشید با استفاده از دامنه گستردهی چراغ های دیواری سرویس بهداشتی و حمام می‌توانید بهترین و ایده آل‌ترین چراغ را به راحتی انتخاب کنید. شما همراهان عزیز اگر قصد خرید چراغ دیواری حمام و سرویس بهداشتی دارید کافیست به صفحه دسته بندی چراغ سرویس بهداشتی و حمام فروشگاه اینترنتی نفیس نور مراجعه کنید.

نورپردازی داخلی در سرویس بهداشتی و حمام

5_ نورپردازی اتاق خواب:

اتاق خواب مکانی برای استراحت، مطالعه کتاب، درس خواندن، تعویض لباس ،کار با لپ تاپ و گوشی و… می‌باشد به همین دلیل باید علاوه بر نورپردازی عمومی که روشنایی تمام فضای اتاق را به طور یکنواخت فراهم می‌کند لازم است از نورپردازی متمرکز نیز در این فضا استفاده کرد. به عنوان مثال چراغ‌هایی که در اطراف تخت قرار می‌گیرند یعنی آباژور نور مورد نیاز جهت مطالعه کتاب قبل از خواب را تامین می‌کنند و به راحتی با فشار دادن یک دکمه می‌توان آنها را روشن یا خاموش کرد. استفاده از نورپردازی نقطه‌ای و متمرکز نیز در اتاق خواب برای زیباتر نشان دادن المان‌های دکوراتیو مانند تابلوی نقاشی، مجسمه، آیینه کتابخانه و… استفاده می‌شود. اهمیت نوپردازی داخلی در این مکان را فراموش نکنید. شما با نورپردازی صحیح اتاق خواب می‌توانید راحتی بیشتری تجربه کنید.

نورپردازی اتاق خواب

6_ نورپردازی فضای زیر راه پله‌ها:

کار گذاشتن نوارهایی که در آنها لامپ‌های LED تعبیه شده‌اند در زیر راه پله‌ها نقشی دکوراتیو دارد و جلوه‌ای زیبا و چشم نواز به آن می‌بخشد. این نوارهای ساده رولی به زیبایی و جذابیت راه پله می‌افزاید و به دلیل کم مصرف بودن لامپ‌ها هزینه زیادی به دنبال نخواهند داشت. مزیت دیگر استفاده از این رول‌ها این است که می‌توان بنا به سلیقه و با توجه به پالت رنگی فضای مورد نظر یکی از رنگ‌های به کار برده شده در طراحی راه‌ پله را انتخاب کرده و نوارهای رولی را با لامپ‌هایی به همان رنگ تهیه کرد. به غیر از استفاده از نوارلامپ‌های LED می‌توان با بهره بردن از نورپردازی مخفی، راه‌پله‌ها را به فضایی زیبا و دلنشین مبدل کرد. این لامپ‌ها معمولاً در دیوار، داخل نرده‌ها یا در کف راه پله تعبیه می‌شوند. این کار به جز تامین روشنایی مورد نیاز جهت استفاده از راه پله در شب، سبکی شگفت‌انگیز به فضای شما می‌بخشد. برای خرید راحت و آسان انواع نوار ال ای دی نور مخفی کافیست به صفحه دسته بندی ریسه نور مخفی ال ای دی فروشگاه اینترنتی نفیس نور مراجعه کنید.

نورپردازی داخلی راه پله ساختمان

7_نورپردازی دیوارهای داخلی:

معمولاً دیوارها از در دسترس‌ترین و کم کاربرد‌ترین قسمت‌های یک فضا می‌باشند به همین دلیل بر خلاف باور عموم مردم نورپردازی این قسمتا بسیار حائز اهمیت بوده و تاثیر بسزایی در زیبایی فضا دارد بنابراین طراحی آن باید به گونه‌ای خاص باشد همچنین در صورت داشتن جزئیات خاص و تزئینی مانند شلف، آرک، گچبری، طاق و… انتخاب وسیله مناسب جهت نورپردازی اهمیت دوچندان می‌یابد. استفاده از نورهای مخفی در گچ بری‌ها یا به کار بردن هالوژن‌ها در فرورفتگی‌هایی که درون دیوار جهت استفاده از آنها به عنوان کتابخانه، بوفه و… جلوه‌ای چشم نواز به فضای کلی محیط می‌بخشد. بنابراین می‌توان با توجه به سبک کلی وسایل و طراحی و طرز چیدمان آنها از انواع لامپ‌ها‌ در دیوارهای خانه استفاده کرده و جدا از جنبه روشنایی آنها،جلوه‌ای زیبا به محیط خانه بخشید.

 

نورپردازی داخلی دیوار ساختمان

فراموش نکنید نورپردازی داخلی حرفه‌ای برای اتاق نشیمن، آشپزخانه، سرویس بهداشتی و حمام اهمیت بسیار بالایی دارد.

کلام آخر:

لازم به ذکر است که در طراحی و اجرای نورپردازی داخلی روش‌ها و تکنیک‌های متفاوت و زیادی وجود دارد که می‌توان با استفاده از آنها هم نور مورد نیاز فضای منزل را تامین کرد و هم جلوه‌ای مدرن و شیک به آن بخشید. برای مثال استفاده از نور مخفی، این تکنیک به دلیل مشخص نبودن منبع نور موجب ایجاد فضایی آرامش‌بخش می‌شود و مناسب استفاده در هر جا و مکانی است، استفاده از آباژورها یا نورهای کفی برای فضاهایی مانند اتاق خواب، استفاده از نورهای نقطه‌ای برای روشن شدن و زیبایی راه ‌پله‌ها، استفاده از هالوژن‌ها در جاهایی از دیوار که دارای فرورفتگی جهت استفاده به عنوان کتابخانه یا بوفه هستند، استفاده از هالوژن‌ها و لامپ‌های LED در دیوارها به جای سقف به منظور ایجاد فضایی آرامش بخش، استفاده از نور متمرکز برای جلب توجه کردن هر چه بیشتر فضایی که همه دور آن جمع می‌شوند میز ناهارخوری یا جزیره آشپزخانه و… از جمله روش‌های نورپردازی داخلی هستند. شما همراهان عزیز نفیس نور می‌توانید جهت دریافت مشاوره رایگان به منظور اجرای نورپردازی داخلی حرفه‌ای و یا استعلام قیمت و خرید انواع چراغ با کارشناسان ما در تماس باشید.

منظور از نورپردازی داخلی ساختمان چیست؟

منظور از نورپردازی داخلی طراحی و به کار بردن درست منابع نوری در جهت خلق فضاهای دکوراتیو لوکس و مدرن است.

نورپردازی داخلی ساختمان چه تاثیری دارد؟

این کار جدا از روشنایی فضا، موجب بهتر و زیباتر شدن فضای داخلی ساختمان نیز می‌شود.

از چه وسایلی برای نورپردازی داخلی ساختمان استفاده می‌شود؟

طراحان ساختمانی از انواع چراغ سقفی، آویز، دیواری، رومیزی و ریسه‌های ال ای دی به منظور نورپردازی جذاب دکوراسیون داخلی ساختمان استفاده می‌کنند.

نورپردازی داخلی به چند دسته تقسیم می‌شود؟

نورپردازی داخلی به سه روش عمومی، متمرکز و تاکیدی تقسیم می‌شود.

  1. طاهایاسین گفت:

    خیلی جالب بود وعالی ممنون از لطف شما که اطلاعات مورد نیاز قابل توجه بود..!!! 🌹 💝 👍 👍 👍

    1. امین تربتیان گفت:

      سپاس از لطف شما

دیدگاهتان را بنویسید